torsdag

Hejhej! Idag efter skolan gick jag med sofie hem, vi pluggade typ hela tiden.(har prov imorgon) Hoppas jag kan det nu, men det är värsta krångligt att förstå! Vi läser ju om kristendomen & katolska kyrkan. Verkligen inte min grej, så vi får se hur det går! Sedan gick vi ut på en promenad i mörkret & regnet ;) haha. Nu så börjar snart robinson så ska väl kika på det. Sedan plugga lite till :)

Och imorgon tror jag vi ska bada med klassen, om inte hanna är sjuk. Vi ska typ simma 1000m. Asdrygt! Haha, MEN SEN ÄR DET HÖSTLOOOV! FÖÖÖR SKÖNT ASSÅ! känner att jag behöver en paus från skolan just nu... sen är det faktiskt inte långt till jul! <3 haha, jag har redan fått lite julkänsla. sjukt. 

 

bjussar på en riiiktigt gammal bild! HAAHHA

vadå beroende av facebook?

Hahaha, det är sjuukt. Har typ inte pluggat nånting idag, fast vi har prov imorgon? eller rättare sagt jag har inte pluggat alls idag. Varför? - Joo, för att så fort jag ska börja plugga sätter jag mig vid datorn, och går in på facebook! är beroende :( måste göra något åt det,  har suttit framför datorn nästan hela dagen... omg -.-   men nu ska jag faktiskt börja plugga, sen blir det tv! Är iallafall välkommen åter ikväll, så det ska jag väk se ;D Haha, får se om jag skriver mer ikv. Annars hörs vi imorgon!




regn (n)

Skulle igentligen ut & gå med sofie nu, men det regnar så mycket så vi struntade i det.. hatar regn :( Fast nej, ibland kan det faktiskt vara kul! haha, just nu sitter jag i soffan & borde igentligen plugga (har inte gjort det än) men tror jag kan det mesta iallafall. Och jag är sjukt hungrig, så kommer ändå inte kunna koncentrera mig. Haha, så jag sitter & väntar på att mami ska bli klar med maten, ska käka lax & potatis. ÄLSKAR LAX <3 så sjuuukt gott är det!


söt fisk!



chill dag

Idag har skolan typ bara varit rolig ;) Hade bara en vanlig lektion och det var matte första timmen. Sedan skulle vi haft musik, men vi fick hål. Sen skulle vi igentligen åkt & badat med klassen, men det hade blivit något fel så vi fick ha idrott ist, hade fritt. Sen var det spanska, då käka vi glass, dansade & lyssna på musik ;) Och på engelskan gjorde vi typ ingenting. Haha, najs dag. Men det roligaste var ju i matsalen, Lukman & simon hade matkrig! HAHAHAH, föööör kul var det! xD


men imorgon blir det nog ingen rolig dag, har eng-prov. Sen massa tråkiga ämnen... JAJA, nu ska jag sätta igång & plugga, sedan ska jag ut & gå med sofie. Hööörs! puss



Me and sofie i somras

godnatt!

Nu ligger jag i sängen och ska sova, eller ska nog läsa igenom lite i so-boken om jag orkar. Är sjukt trött! Imorgon ska vi åka och bada med klassen, eller vi ska simma. Hörs imorgon!

tråkig uppdatering senaste tiden, men jag har inte suttit så mycket vid datorn på dagarna osv, ska försöka bättra mig. Vill fixa ny header också :D Aja, godnatt ! puss



HAHAHHA, tog bara någon bild...


pluggis

Hejhej, idag har jag inte heller hunnit uppdatera, var först i skolan. Sedan följde jag med Moa hem, vi pluggade typ hela dagen (Y) tror jag fattar lite mer nu iaf! sedan gick vi ut & gick med peppe & Adina också :) Ikväll ska jag lägga mig tidigt, är sjukt trött nu redan? fast iof är jag jämt trött men ändå, haha.

längtar värsta mycket till höstlovet också! Ska göra ett inlägg senare om vad jag ska göra osv :) bara 3 skoldagar kvar nu!

måndag

Hejsan! Idag har jag inte hunnit uppdatera något alls. Var först i skolan, sedan så följde jag med sofie hem. Vi pluggade till engelskan & so-provet. Vi ska ha prov i religion på fredag. Och det är verkligen inte min grej, usch!  Sedan åkte jag och pappa hem till farmor & farfar en liten stund. Och jag och farmor satt och pratade om julen i typ en halvtimme ;) haha, båda älskar det & tycker det är så mysigt! ´Det är bara ca 2 månader kvar nu!!! Haha, nu ska jag sätta på mg myskläder. Sedan ska jag nog plugga lite till :)




plugga, tv, sova.

Det är precis vad jag ska göra, ska kolla igenom spanska glosorna tills imorgon (som jag inte ens tränat nånting på, jag är fööör duktig) Sedan är det en beck-film på tv, ska nog kika lite på den. Sedan sooova :) Hörs imorgon snyggingar!


hemma igen!

Kom hem för ett tag sen, var ute och gick i lite mer än en timme! Riktigt skönt ute faktiskt :)
Hahaha, sen när jag gick längs vägen kom det två utlänska ungar och cykla värsta sakta bredvid mig, sen pratade dom med varandra på sitt språk så fattade inte vad dom sa.. men dom cykla skit sakta? haha, dom gjorde det värsta länge också. FETT DRYYGT JAOO, haha skoja. Men sen så gick jag lite snabbare & svängde in på en annan väg. Sen åkte dom iväg ;)


tog lite bilder också med min kamera som är så bra, nooot! Ge mig en systemkamera någon? :D 














nu drar jag uuut

Nu drar jag ut en sväng, kameran följer med så kanske lägger upp lite bilder sen när jag kommer in :) Ska antingen ut och gå en promenad eller bara ut och fota lite. Hörs när jag kommer in!


söndag

Godmorgon! fast klockan är 12:18 just nu... vaknade för kanske en halvtimme sen, jag kommer aldrig kunna sova ikväll. Usch. Jag hatar söndagar. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, städa måste jag iaf...... sen ska jag nog ut och gå. Eller åka hem till mina kusiner? Vi får see :)  Ha en fin dag alla! Puss


btw, sorry för tråkiga bilder, men har inga bilder på den här datorn.

i wanna boom bang bang with your body yo

hahahha, har haft låten på hjärnan typ hela dagen, går inte att få bort det. Börjar sjunga på den hela tiden, så drygt ;)  tänkte bara ni ville veta det liksom. hehe, neemen nu ska jag nog alldeles snart gå och sova. Har nyss kollat på en film med mamma, kommer inte ihåg vad den hette men bra var den iaf. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske städa mitt rum? det skulle behövas för det är grejer ööverallt. haha, sen hoppas jag på att det är mycket snö imorgon också (Y) Då blir det kul. Jaja, nu ska jag sluta babbla och gå och sova.  



Nu känner jag att jag är hungrig :( Orkar jag gå och äta något? Jag hatar att bli hungrig precis när man ska gå och lägga sig... känner ni igen er? 
bild från öland i somras.


lördagsmyyyyyss

Hej, dålig uppdatering idag med :( Men jag har varit hos min kusin hela dagen. Kom hem för kanske en timme sen. Nu har jag precis käkat taco, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir iaf en chill hemma kväll med mami idag. För syster sover vid maximus, och pappa är någonstans? haha, så ska kolla på film & mysa med mamma bara :)


Grattis maximus

Godmorgon! Vaknade för en stund sen... skönt att få sova ut :D Idag är det lördag & helg, hur skönt som helst! Min kusin fyller ju år idag, så vi ska hem till honom och fira honom senare. Tror han fyller 7 år, hehe. Nu ska jag kolla facebook lite (och nej jag är inte beroende) sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning :) Hörs nog efter det!



en gammal bild på maximus :)


skolfotot - hahahaha

Idag fick jag hem mitt skolfoto. Var hur ful som helst, såg as sur ut! Så jag tänker inte lägga ut någon bild! Hahahha, jag hatar skolkort :( Nu sitter jag för mig själv i soffan och kollar på något tv-programm som är sämst? haha, funderar på att gå och lägga mig nu? Har inget annat för mig, och är trött ;) Haha.  Imorgon fyller min lilla kusin år, så ska väl hem till honom. tror inte jag skriver mer ikväll, men vi hörs imorgon! PUSS


idol

Dålig uppdatering idag igen, skärpning här asså! :@   Idag har jag bara vart i skolan, sedan var jag med sofie. Vi var ute och gick lite osv :D

OCH VET NI?????? IMORSE NÄR JAG VAKNADE SÅ VAR DET SNÖ UTE! åååååh, längtar så sjukt mycket till vintern nu! fyfaaaan va roligt & härligt :)



Hehehehe, just nu sitter jag och kollar på idol och käkar godis, föööör gött ;)




robinson

Dålig uppdatering idag, sorry!  Men har inte hunnit, har vart med sofie idag, vi var först ute och gick. Sedan drog vi hem till mig och kollade på sunes jul <3 så sjukt bra! Haha, ;D
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och snart är det robinson, så ska väl kika på det. Imorgon är det helg också, feeettt naaajs! (y) Haha, skriver senare ikväll annars hörs vi imorgon! Puss






2010-10-21

Hejsan! Kom nyss hem, har bara varit i skolan. Dagen var rätt chill idag faktiskt, men nästa vecka komemr inte bli så chill för vi har massa prov & skit :( men sen är det höstlov! Hehehe.. sen efter skolan tog jag sällskap med lukman & simon ner till ica, jag köpte tuggumi! så nu har jag äntligen det ;) haha. JAJJAAAA. 
Skulle igentligen till farmor idag & typ städa men har ingen skjuts, så får åka dit en annan dag ist.
Haha, sofie ville hitta på nåt idag så ska nog snart höra av mig till henne. Hörs senare! kram

Jag & syster i somras.. Åh, jag saknar sommaren :(


"godnatt" klockan 19:58

Idag har det vart en riktigt dryg och seg dag. Har haft jätteont i huvudet och vart trött & på dåligt humör hela dagen... Sen misslyckades jag med pannkakorna också (Y) plus att jag åt för mycket grädde så nu mår jag illa ;o HAHAHA, fyfaaan. Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på sunesjul <3  sedan sova... skriver inget mer ikväll så vi hörs imorgon! :)


resultatet, hahahaha (Y)



yees, här har vi resultatet av mina pannkakor- ALLA GICK SÖNDER!

HAHAHAH, menmen, dom vart goda iallafall!


Pancakes

Just nu står jag i köket och gör pannkakor! Gjorde ju aldrig det igår så gör det nu ist :D Är riktigt hungrig, har inte käkat sen skolan, haha. Men skriver senare!


Hej allihopa!

Kom hem från skolan för en stund sen. Den var helt okej, föutom att jag har haft huvudvärk typ hela dagen, det är så dryyygt ;O Har jämt ont i huvudet. Vet inte vad det är.. Men nu sitter jag iaf och lyssnar på musik, och ska snart ta en alvedon ;)  Sen får vi se vad jag hittar på. Kanske tar en promenad senare :D
Vi höööööörs! Kram

Bjussar på en bild med min hamster! HAHA


Home alooonee

Tja! kom nyss hem från en promenad med sofie, det var skönt, förutom att det regnade -.- PISSVÄDER SÄGER JAG BARA! Just nu sitter jag här hemma och sjunger för mig själv, haha ;) Är som sagt hemma själv så då får man passa på! Nu sitter jag och funderar på vad jag ska laga för mat, kanske pannkakor? plättar? gud vad gott!



Sen kommer min kväll se ut såhär:


smycken

Idag på slöjden så bestämde jag mig för att göra något eget smycke, så jag plockade fram massa fina pärlor osv.. så jag ska göra ett halsband :) Älskar att hålla på och pyssla med sånt, sen har jag och sofie gjort såna där armband som man knyter med trådar, typ såna här:
Hahah, jag hittade ingen bättre bild på google men ni fattar :P



Och nu funderar jag på att köpa massor av olika pärlor, och örhängen som man kan göra själv :)


Det är riktigt kul att hålla på med sånt tycker jag.

Någon som vet en bra affär man kan köpa grejer på?


trött och huvudvärk

Hejhej, nu kom jag precis hem från skolan. Slutade tidigt idag, men dagen var sjukt seg iaf! haha, idag vet jag inte riktigt vad som händer, tror jag ska hem till mormor ett tag, sedan ska jag plugga och kanske gå ut på en powerwalk! (om det inte regnar) Då skulle nog sofie bli med... men just nu känns det bara som jag vill gå och lägga mej, är astrött & har huvudverk :/

Vi hörs senare, kram :D



HAHAHHA, såhär snygg kan man ju också vara.....


Godnatt!

Nu har jag precis gjort klart spanskaläxan, och ska gå och lägga mig! Eller ligger redan i sängen ^^ Vi hörs imorgon. Puss :)

Btw, förlåt för dålig & tråkig uppdatering idag, men vi hörs imorgon efter skolan. Puss


monday

Hejhej, har inte hunnit uppdaterat något idag. Direkt efter skolan gick jag, sofie och moa hem till sofie. Vi stylade och fotade henne. Ni kanske får se bilder senare. (om jag får lägga upp,haha) Just nu sitter jag i soffan med en tjocktröja och håller på att frysa ihjäl! Det är sjuukt kallt ute :s
Nu ska jag iaf försöka plugga spanska lite, vilket inte kommer gå så bra. För jag fattar typ ingenting. Sedan ska jag plugga till hemkunskapsprovet vi har på onsdag också... men vi hörs senare ikväll :)
Kram


Bio

Hejhej, förlåt för dålig uppdatering! Idag har jag vart med sofie, Moa och adina. Vi var hemma hos Moa och tog massa kort ;) Vi stylade Moa, sedan fotade henne. Riktigt kul var det, vi ska göra det imorgon också ;) Då kanske ni får se lite bilder, hehe.
Nu kom jag iaf nyss hem, vi var på bio karate kid. Den var riktigt bra faktiskt :D Nu ska jag inte göra så mycket... ska göra mig iordning, sedan blir det tv en stund innan jag går och lägger mig. Det är ju skola imorgon igen :/ Men bara två veckor kvar tills höstlovet nu! Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs antingen imorgon eller senare ikväll! Kram




Godmorgon!

Hej bloggen! Vaknade för ungefär en timme sen, skönt att få sova ut! nu ska jag käka frukost, sedan ska jag:

 

  • STÄDA RUMMET, OCH FIXA MED ALLA KLÄDER
  • GÅ UT OCH GÅ MED SOFIE
  • HITTA PÅ NÅGOT MED HENNE
  • SEN SKA VI NOG PÅ PÅ BIO (KARATE KID)

Vad ska ni göra idag? Ha en fin dag! Kram :)

 


frida

Nu säger jag godnatt! Ska lägga mej & läsa frida-tidningen, om jag inte somnar... Fattar inte hur jag kan vara så trött på kvällarna jämt?! och dagarna... zzzZZZzzzZzz



Hahaha, fööör snygg


lördagsmyysss

Hejhej, nu har jag kommit hem från borlänge :) Var ju och shoppade!
Här kommer bilder på det jag köpte:

Förlåt för dåliga bilder, men min kamera suger.

gina trocot, 99:-



cubus 99:-


wear it 199:-


veromoda 259:-


glitter 50:-


glitter 50:-


veromoda 199:-


hm 99:-


ginatricot 199:-


Borlänge!

Nu sticker jag iväg och shoppar :) Vi hörs när jag kommer hem!
Ha en trevlig lördag! Kram



 


tröttis

Hejsan! Nu har jag nyss kollat på idol & fettat mej med massa chips & godis (Y) göttans! Tror faktiskt jag ska sova snart, börjar bli trött (som alltid) Annars ska jag nog lägga mej & kolla på en film eller något :)
Just nu sitter jag och kollar på massa söta tröjor på swedenrockshop! ska nog beställa något därifrån sen :D

Sesame Street - Monster [Färg: royalblå]


Sesame Street - Monster [Färg: royalblå]

Sesame Street - Nom Nom Nom [Färg: vintage vit]




Shoppa imorgon

Ska ju som sagt shoppa imorgon, med mamma. Ska kolla på massa mysiga höstkläder osv. Var ett tag sen jag shoppade så det ska bli kul att köpa lite nytt!












Kenza & Tyra show!

Hej bloggen! förlåt för dålig uppdatering, men har vart i skolan, sen har jag vart med sofie :) Sitter hemma hos henne nu. Vi har vart ute & fotat lite nyss, och nu ska vi kolla på Kenza & Tyra show! Har missat två avsnitt så ska kolla på det nu. Senare ikväll ska jag hem och mysa med familjen, och äta god mat! Och imorgon ska jag shoppa (y Vi hörs senare ikv! Kram


good night

Det har vart en helt okej dag idag :D Och imorgon är det fredag! Heelt sjuuukt vad snabbt veckorna går :O men det är ju bara bra! Inte lånt till höstlovet heller. najsnajs. Men nu ska jag kika lite på tv, sen ska jag sova :)
Vi hörs imorgon !


hiss / diss

försöker göra en hiss & diss! haha, vad svårt det var att komma på grejer, men aja!  

 

One tree hill: Det är så sjuukt bra! Har bara sett första säsongen, men ska beställa andra snart!

* Hösten: Jag gillar faktiskt hösten, den är så mysig. Och sen är det fint med alla löven osv.

*  Musik: Jag älskar musik! Man blir så glad av att lyssna på det, sen är det så skönt att vara ute och gå när man lyssnar på musik.

* Robinson (sitter och kollar på det nu, det är faktiskt bra)




* Elektriskt hår: haha, det är så sjuuukt störande!

* kissie: asså åååh, hennes blogg är så tråkig och hon är så ful!

* Att vara morgontrött: Jag får typ stressa varje morgon. Det är så drygt. Jag har varit extremt morgontrött sen jag var liten :(


torsdag

Hej alla! Idag har det inte vart sån bra uppdatering, var först i skolan, hade prov på sex & samlevnad. Det gick bra :) sen efter skolan hängde jag med moa hem. Vi lagade jätte god mat (laxpasta) våran specialité :D Sen spelade vi ps3, haha ;) Nu kom jag precis hem. Ska snart ut & gå sen ikv blir det robinson!
Ha en fin kväll, skriver senare! Kram


Godnatt!

Nu ligger jag i sängen och kollar på tv, sen ska jag plugga lite till, sen sova :) Är trött, sen känns det som om jag börjar få ont i halsen (n) Håller tummarna för att jag inte bli sjuk, (igen) suuuckkk. vi hörs imorgon, då kommer det lite roligare inlägg.
Vi höörs, kram!

Har inga bilder på den här datorn, men lägger upp en bild på den här hetingen sålänge!


Foooood

Kom typ nyss hem från sofie, vi pluggade, och var ute & gick. Det var värsta mörkt ute men skönt var det :) Nu har jag precis käkat, va ashungrig. Haha, ska nog plugga lite till eftersom jag har prov imorgon. Senare blir det att kolla på "välkommen åter"  Haha, det är inte så kul men brukar kolla iaf! (y
Ha en trevlig kväll :)


Onsdag!

Hejsan! Just nu sitter jag hemma vid sofie, vi ska plugga till provet imorn, skulle ju ha gjort det igår med jag glömde heelt bort det (Y)  Menmen, hoppas det går bra iaf :D  
Sen ska vi nog ut och gå. Jag skriver senare när jag är hemma igen :)

Kram alla

vi bjuder på en bild! 






 

one tree hill

Der är sååå braaaa! <3

För några veckor sen så beställde jag första säsongen av one tree hill. Och det är verkligen inenting jag ångrar! Det är hur bra som helst, man kan inte sluta titta! Men nu har jag tyvärr sett klart hela boxen men vill beställa andra säsongen nuuuu! men tror jag och mina kompisar skulle dela på alla boxar (för dom kollar också) så slipper en köpa alla :) så hoppas vi beställer snart.  








heeetaa, <3


powerwaaalk

Hejsan! Vid halv 5 drog jag ut på en powerwalk, gick i typ 80 min. Riktigt skönt var det, älskar att vara ute och gå på hösten, sen hade jag såklart musik med mig :) Nu har jag nyss käkat taco och ska snart plugga, har inte gjort det än, men tror jag kan det mesta iaf.


Bjuder på några bilder från när jag va ute, ;)















Tiisdag,

Hejhej! Jag kom nyss hem från skolan, dagen har gått riktigt snabbt så det var skönt :) Nu ska jag nog plugga lite till no-provet som vi har på torsdag, sex & samlevnad. Senare ska jag nog ut & ta en promenad, kanske med sofie? Annars går jag själv :)  Vi hörs ikv, puuss

Bjuder på en riiktigt snygg bild nu!

 


Tjenare!

Hejhej! ;) Jag hade tänkt att börja blogga, har haft en blogg förut men jag slutade. Men nu ska jag börja igen! Fixade en design lite snabbt. Den vart inge bra men får fixa en ny lite senare, hehe. Aja, tror inte jag kommer skriva nåt mer ikv utan jag börjar blogga på "riktigt" imorgon efter skolan. Vi hörs, puuss :)


RSS 2.0